Jalepeną supjaustom griežinėliais. Dideliam inde sumaišom 4 v.š. vandens, Vorčesterio padažą, laimo sultis, sojų padažą, burboną, jalapeną, raudonėlio prieskonius, kavą ir Fajita prieskonius. Sudedam kiaulienos sprandinės kepsnius ir išmaišom, kad viskas pasidengtų marinatu. Uždengiam indą ir paliekam kambario temperatūroje marinuotis apie 1val.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 200-220C temperatūroje, dedam ketus groteles ir palaukiam kol įkais. Patepam aliejumi ir kepam kepsnius iš abiejų pusių keturis kartus apversdami apie 8-10min. Kepimo metu padruskinam.
Puode užverdam vandenį. Gerai padruskinam. Suberiam citrinos griežinėlius, šaldytas morkytes, šaldytus žirnelius ir 1 v.š. aliejaus. Paverdam apie 5 minutes. Su kiaurasamčiu daržoves išimam ir suberiam į indą su šaltu vandeniu. Traukiam lauk.
Mažas bulvytes supjaustom į 2-4 dalis ir kepam ketaus keptuvėje ant žąsies taukų. Traukiam lauk, apibarstom Spicy fries prieskoniais ir tarkuotu Parmezano sūriu.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/138700148331768