Mėsą supjaustom juostelėm. Sudedam į indą. Supilam sojų padažą, actą, sezamo aliejų. Suberiam krakmolą. Išmaišom, kad visi mėsos gabaliukai pasidengtų.
Česnakus, imbierą supjaustom smulkiai. Svogūnus supjaustom skiltim. Čili pipirus ir svogūnų laiškus supjaustom griežinėliais.
Pasigaminam padažą: indelyje sumaišom vandenį, su sojų padažu ir cukrumi. Atidedam į šalį.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam nemažai aliejaus ir palaukiam kol gerai įkais (iki 175-180C temperatūros).
Dalimis, kad neatšaltų kazanas apkepam mėsos juosteles kol apskrus. Kepdami juosteles atskiriam ir saugom kad nesuliptų. Atidedam į šalį.
Aliejų nusemiam, kad kazane aliejaus liktų nedaug.
Suberiam svogūnus. Pamaišydami apkepam kol suminkštės ir pagels.
Suberiam česnakus, imbierą ir čili pipirus. Išmaišom. Pamaišydami minutę kitą apkepam. Supilam pasiruoštą padažą. Išmaišom.
Suberiam visą apkeptą mėsą. Išmaišom.
Pamaišydami 2-7 minutes pakaitinam kol padažas sutirštės. Traukiam lauk.
Pateikiam su laukiniais ryžiais apibarstydami svogūnų laiškais ir sezamo sėklomis.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/356583013210146