Vištieną supjaustom gabaliukais. Svogūnų laiškus supjaustom smulkiai. Česnakus išspaudžiam. Čili pipirus supjaustom griežinėliais. Imbierą nuplaunam ir nenuluptą supjaustom griežinėliais.
Mažam inde sumaišom 2 v.š. krakmolo su 1 stikline vandens. Atidedam į šalį.
Vištienos gabaliukus sumaišom su kukurūzų krakmolu, kad iš visų pusių pasidengtų. Atidedam į šalį.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam keipimui. Įstatom kazaną. Įpilam aliejaus. Palaukiam kol aliejus įkais iki 170-175C temperatūros. Dalimis, kad neatšaltų kazanas, gruzdinam vištieną kol parus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Į kazaną suberiam imbierą, česnakus ir čili pipirą. Pamaišydami 20-30 sek. apkepam.
Sudedam Hoisin padažą, sojų padažą, rudąjį cukrų, sezamo aliejų. Išmaišom ir supilam kukurūzų krakmolo ir vandens mišinį. Viska gerai išmaišom.
Į kazaną grąžinam vištieną. Maišydami pakaitinam kol vištienos gabaliukai sušils ir iš visų pusių pasidengs padažu. Užbarstom svogūnų laiškus. Išmaišom. Traukiam lauk.
Pateikiam su virtais laukiniais ryžiais pakeptais su kiaušiniu, žirneliais, česnaku ir sojos padažu, dar apibarstydami svogūnų laiškais, sezamo sėklomis ir pjaustytais čili pipirais.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/229845812550534