Parūkyta Kiaulienos Šoninė Kazane su Bulvėmis
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Kiaulienos šoninę supjaustom kubais, užpilam truputį aliejaus, apibarstom Sriracha prieskoniais. Išmaišom.
Bulves supjaustom ketvirčiais. Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Česnakus ir čili pipirus supjaustom smulkiai. -
Pamarinuojam raudonuosius svogūnus
Raudonuosius svogūnus supjaustom žiedais. Užpilam aliejaus, šlakelį acto, cukraus. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom ir paliekam marinuotis kambario temperatūroje iki kol pagaminsim mėsą su bulvėmis.
-
Parūkom šoninę
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 100-110C temperatūroje. Įmetam 1-2 rūkymo kaladėles ir žemoje temperatūroje 1 val. rūkom.
Traukiam lauk. Supjaustom mažesniais gabaliukais. -
Iškepam bulves
Kepsninę paruošime tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną ir įkaitinam aliejų.
Suberiam ir apkepam bulves, kol apskrus. Bulvės turi pilnai iškepti. Traukiam lauk. -
Apkepam mėsą
Sudedam ir pamaišydami apkepam mėsą kad apskrustų.
-
Apkepam svogūnus
Suberiam svogūnus. Pamaišydami pakepam.
-
Apkepam paprikas ir čili pipirus
Suberiam svogūnus. Pamaišydami pakepam. Suberiam paprikas, pusę česnakų ir visus čili pipirus. Pamaišydami apkepam kol parus. Įberiam Sriracha prieskonių. Pagardinam druska ir pipirais.Išmaišom.
-
Užbaigiam patiekalą
Pamaišydami pakaitinam, kad visi skoniai persimaišytų ir bulvės sušiltų.
Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia dar pagardinam druska, pipirais ar prieskoniais. -
Pateikiam ir ragaujam
Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais česnakais, krapais su marinuotais raudonaisiais svogūnais ir agurkėliais.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/311103347758113