Kiaulienos šoninę supjaustom kubais, užpilam truputį aliejaus, apibarstom Sriracha prieskoniais. Išmaišom.
Bulves supjaustom ketvirčiais. Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Česnakus ir čili pipirus supjaustom smulkiai.
Raudonuosius svogūnus supjaustom žiedais. Užpilam aliejaus, šlakelį acto, cukraus. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom ir paliekam marinuotis kambario temperatūroje iki kol pagaminsim mėsą su bulvėmis.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 100-110C temperatūroje. Įmetam 1-2 rūkymo kaladėles ir žemoje temperatūroje 1 val. rūkom.
Traukiam lauk. Supjaustom mažesniais gabaliukais.
Kepsninę paruošime tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną ir įkaitinam aliejų.
Suberiam ir apkepam bulves, kol apskrus. Bulvės turi pilnai iškepti. Traukiam lauk.
Sudedam ir pamaišydami apkepam mėsą kad apskrustų.
Suberiam svogūnus. Pamaišydami pakepam.
Suberiam svogūnus. Pamaišydami pakepam. Suberiam paprikas, pusę česnakų ir visus čili pipirus. Pamaišydami apkepam kol parus. Įberiam Sriracha prieskonių. Pagardinam druska ir pipirais.Išmaišom.
Pamaišydami pakaitinam, kad visi skoniai persimaišytų ir bulvės sušiltų.
Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia dar pagardinam druska, pipirais ar prieskoniais.
Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais česnakais, krapais su marinuotais raudonaisiais svogūnais ir agurkėliais.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/311103347758113