Print Options:

Parūkyti ir Jautiena Įdaryti Makaronai – Shotgun Shells

Time
Pasiruošimo Laikas: 12 hrs Gaminimo Laikas: 75 mins Bendras Laikas: 13 hrs 15 mins
Porcijos 4
Ką panaudojam?
  • Makaronai Vamzdžiai
  • Š. r. šoninės juostelės
  • 450 g Jautiena (malta)
  • 450 g Kiauliena (malta)
  • 1 pcs Čili pipirai
  • 3 tbsp Raudono vyno actas
  • 0.5 tsp Petražolių prieskiniai
  • 0.5 tsp Česnakų granulės
  • 0.5 tsp Svogūnų granulės
  • 0.5 tsp Baziliko prieskoniai
  • 0.5 tbsp Druska
  • Švž. malti pipirai
  • 1 tbsp Paprikos prieskoniai
  • 0.5 tsp Pankolio sėklos (maltos)
  • 0.5 tsp Rudasis cukrus
  • 0.25 tsp Raudonėlio prieskoniai
  • 0.25 tsp Čiobrelių prieskoniai
  • 200 g Sūris (tarkuotas)
  • BBQ prieskoniai (Poppamies Burger&Ribs)
  • BBQ padažas
  • Rūkymo kaladėlės arba drožlės
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus

    Švž. čili pipirus supjaustom smulkiai. Sumaišom maltą mėsa su visais prieskoniais ir sūriu.

  2. Paruošiam makaronusParuošiam makaronus

    Pasiruoštu įdaru kemšam makaronus.
    Makaronus apsukam šoninės juostelėmis.
    Iš visų pusių apibarstom BBQ prieskoniais.
    Sudedam į šaldytuvą ir laikom bent 4-12 valandų.

  3. Kepam makaronus

    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 150C temperatūroje. Įmetam rūkymo kaladėles arba drožles rūkymo dėžutėje.
    Sudedam įdarytus makaronus ir parūkom apie 1 val. iki 74C vidinės mėsos temperatūros.

  4. GlazūruojamGlazūruojam

    Aptepam BBQ padažu ir leidžiam dar 10-15 min. pakepti, kad glazūruotųsi. Traukiam lauk.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Raktažodžiai: jautiena,makaronai,shotgun shells
Receptas Internete: https://www.gogrill.lt/receptas/parukyti-ir-jautiena-idaryti-makaronai-shotgun-shells/