Švž. čili pipirus supjaustom smulkiai. Sumaišom maltą mėsa su visais prieskoniais ir sūriu.
Pasiruoštu įdaru kemšam makaronus.
Makaronus apsukam šoninės juostelėmis.
Iš visų pusių apibarstom BBQ prieskoniais.
Sudedam į šaldytuvą ir laikom bent 4-12 valandų.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 150C temperatūroje. Įmetam rūkymo kaladėles arba drožles rūkymo dėžutėje.
Sudedam įdarytus makaronus ir parūkom apie 1 val. iki 74C vidinės mėsos temperatūros.
Aptepam BBQ padažu ir leidžiam dar 10-15 min. pakepti, kad glazūruotųsi. Traukiam lauk.
Skanaus! 😊
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/