Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica

Gal vakarienei Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica 🍕 Forneza krosnyje 🔥 ❓ 🙂
pinit View Gallery 4 photos

Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica

Pasiruošimo Laikas 25 mins Gaminimo Laikas 35 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 3

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

Pasiruošiame ingredientus

  1. Išvalom grybus
    Grybų vidų išvalom. Kepurėles iš abiejų pusių aptepam alyvuogių aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais.
  2. Pasiruošiame grybus

    Apverčiam grybus viršūne į apačią. Vidų ištepam picos padažu. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais. Apibarstom sūriu. Išdėliojam dešrelių griežinėlius.

  3. Paruošiame Forneza krosnį

    Forneza krosnį paruošiame kepimui. Palaukiam 10-15 minučių kad įkaistų akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.

  4. Dedam grybus kepti

    Sudedam grybines NEpicas ir kepam apie 10-20 min. kol sūris ištirps ir grybai iškeps. Tarpe ir grybus ir keptuvę apsukam, kad vienodžiau keptų.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Traukiam lauk.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *