Print Options:

Pica įdarytas Portobello arba Portobello nePica

Gaminimo Būdas
Time
Pasiruošimo Laikas: 25 mins Gaminimo Laikas: 35 mins Bendras Laikas: 1 hr
Porcijos 3
Ką panaudojam?
  • Portobello grybai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Pipirai
  • Picos padažas
  • Rūkytos/vytintos dešrelės
  • Itališkų žolelių prieskoniai
  • Mozzarella sūris (tarkuotas)
  • Svž. Bazilikas
Kaip gaminam?
    Pasiruošiame ingredientus
  1. Išvalom grybusGrybų vidų išvalom. Kepurėles iš abiejų pusių aptepam alyvuogių aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais.
  2. Pasiruošiame grybus

    Apverčiam grybus viršūne į apačią. Vidų ištepam picos padažu. Pagardinam itališkų žolelių prieskoniais. Apibarstom sūriu. Išdėliojam dešrelių griežinėlius.

  3. Paruošiame Forneza krosnį

    Forneza krosnį paruošiame kepimui. Palaukiam 10-15 minučių kad įkaistų akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.

  4. Dedam grybus kepti

    Sudedam grybines NEpicas ir kepam apie 10-20 min. kol sūris ištirps ir grybai iškeps. Tarpe ir grybus ir keptuvę apsukam, kad vienodžiau keptų.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Traukiam lauk.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Receptas Internete: https://www.gogrill.lt/receptas/pica-idarytas-portobello-arba-portobello-nepica/