Pica su Forneza krosnimi
Ką panaudojam?
Naminis picų padažas
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiame ingredientus
-
Pradedam ruošti tešlą
Kambario temperatūros vandenyje ištripdom mieles ir medų.
Suberiam dalį miltų. Išmaišom. Uždengiam ir leidžiam 30 min. pastovėti kambario temperatūroje. -
Tęsiam tešlos gamybą
Suberiam druską. Išmaišom.
Suberiam likusius miltus. Išmaišom iki vientisos masės.
Supilam aliejų. Išmaišom. Ant stalo truputį miltų. Ir sąžiningai 15-20 min. minkom tešlą vis lenkiant, verčiant į vidų, kad patektų daugiau oro. Minkom kol nebelimpa prie rankų. Uždengiam ir leidžiam dar 30 min. pastovėti kambario temperatūroje. -
Baigiam ruošti tešlą
Padalinam po 270-280g. Suformuojam tešlos rutuliukus lenkiant tešlą į apačią, kad prisisotintų oro. Sudedam į dėžutes. Uždarom ir 6 val. kildinam RT 20C laipsnių kambario temperatūroje
-
Brandinam tešlą
Sudedam į šaldytuvą ir CT 4C temperatūroje brandinam 42val.
-
Ruošiamės kepti
Prieš kepant išimam iš šaldytuvo ir paliekam 1-2 val. pastovėti kambario temperatūroje.
-
Pasiruošiam Forneza krosnį kepimui
Įkaitinam Forneza krosnį apie 20 min. maksimaliai.
Pica No. 1
-
Gaiminam picą
Naminis padažas, Rūkyta dešra su paprikomis, Š.r. šoninė, Čili pipiriukai, Mozzarella sūris tarkuotas, Mozzarella sūris rutuliukais, Juodosios alyvuogės, Raudonieji svogūnai.
-
Pateikiam ir ragaujam
Traukiam ir ragaujam .
Skanaus!
Pica No. 2
-
Gaminam picą
Naminis padažas, Vytinta dešra, Pievagrybiai, Mozzarella sūris tarkuotas, Mozzarella sūris rutuliukais, Marinuoti jelapenai, Raudonieji svogūnai.
-
Pateikiam ir ragaujam
Traukiam ir ragaujam .
Skanaus!
Pica No. 3
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/