Kambario temperatūros vandenyje ištripdom mieles ir medų.
Suberiam dalį miltų. Išmaišom. Uždengiam ir leidžiam 30 min. pastovėti kambario temperatūroje.
Suberiam druską. Išmaišom.
Suberiam likusius miltus. Išmaišom iki vientisos masės.
Supilam aliejų. Išmaišom. Ant stalo truputį miltų. Ir sąžiningai 15-20 min. minkom tešlą vis lenkiant, verčiant į vidų, kad patektų daugiau oro. Minkom kol nebelimpa prie rankų. Uždengiam ir leidžiam dar 30 min. pastovėti kambario temperatūroje.
Padalinam po 270-280g. Suformuojam tešlos rutuliukus lenkiant tešlą į apačią, kad prisisotintų oro. Sudedam į dėžutes. Uždarom ir 6 val. kildinam RT 20C laipsnių kambario temperatūroje
Sudedam į šaldytuvą ir CT 4C temperatūroje brandinam 42val.
Prieš kepant išimam iš šaldytuvo ir paliekam 1-2 val. pastovėti kambario temperatūroje.
Įkaitinam Forneza krosnį apie 20 min. maksimaliai.
Naminis padažas, Rūkyta dešra su paprikomis, Š.r. šoninė, Čili pipiriukai, Mozzarella sūris tarkuotas, Mozzarella sūris rutuliukais, Juodosios alyvuogės, Raudonieji svogūnai.
Traukiam ir ragaujam .
Skanaus!
Naminis padažas, Vytinta dešra, Pievagrybiai, Mozzarella sūris tarkuotas, Mozzarella sūris rutuliukais, Marinuoti jelapenai, Raudonieji svogūnai.
Traukiam ir ragaujam .
Skanaus!
Naminis padažas, Š.r. šoninė, Pievagrybiai, Mozzarella sūris tarkuotas, Mozzarella sūris rutuliukais, Juodosios alyvuogės, Raudonieji svogūnai.
Traukiam ir ragaujam .
Skanaus!
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/