Morką perpjaunam per pusė išilgai. Svogūnus ir česnakų galvą perpjaunam per pusę. Mėsą pasmulkinam.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę.
Sausai, be aliejaus, sudedam morkų, svogūnų ir česnako galvos puseles, suberiam pipirų žirnelius. Sausai pakepinam, kad morkos, česnako ir svogūnų puselės padegtų. Traukiam lauk.
Įstatom Grand feu ketaus puodą, sudedam jautieną, pakeptas morkas, svogūnus, česnako galvą. Užpilam vandeniu. Užverdam. Kol vanduo užvirs, pirmas 10-20 min. sąžiningai nugriebiam putas, kad sultinys būtų skaidrius. Kai putos jau nebekils suberiam pakepintus pipirų žirnelius. Puodą uždarom. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Verdam 2-3 val. Tarpe patikrinam. Jei reikia dar dapilam vandens ar nugriebiam putas.
Svogūnus ir česnakus supjaustom smulkiai. Imbierus sutarkuojam.
Traukiam lauk puodą su sultiniu. Mėsą išimam ir sudraskom į gabaliukus. Daržoves išmetam. Sultinį perkošiam. Puodą išplaunam ir grąžinam į kepsninę.
Įpilam truputį aliejaus. Sudedam svogūnus, česnakus ir imbierą. Pamaišydami apkepam kol pradės rusti ir pradės sklisti aromatai. Supilam pasiruoštą sultinį. Suberiam mėsą. Išmaišom. Palaukiam kol pradės burbuliuoti.
Supilam Hoisin padažą, ryžių actą, žuvų padažą, sezamo aliejų, saldžiaaštrį padažą, pagardinam druska ir pipirais. Pagal norimą aštrumą įpilam Sriracha padažo. Išmaišom. Pamaišydami paverdam dar 10-20 min. Paragaujam ar ko netrūksta.
Sudedam makaronus. Pamaišydami verdam kol makaronai išvirs. Paragaujam ar ko netrūksta. Traukiam lauk.
Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, čili pipirais su skystai virtais kiaušiniais.
Skanaus!
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/