Ryžiniai Makaronai su Daržovėmis ir Kiauliena
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Ridiką, cukinija, svogūnus ir mėsą supjaustom kubeliais. Agurkus supjaustom šiaudeliais.
-
Apkepam mėsą
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
Įstatom ketaus keptuvė ir įkaitinam truputį aliejaus. Suberiam ir iš visų pusių apkepam mėsą. -
Apkepam ridiką ir cukinijas su svogūnais
Suberiam ridiką. Pamaišydami 1-2 minutes apkepam kartu su mėsa.
Suberiam cukiniją ir svogūnus. Pamaišydami 5 minutes apkepam. -
Troškinam
Sudedam Hoisin padažą. Supilam sojų padažą. Pagal norimą aštrumą įpilam Sriracha padažo. Suberiam cukrų. Išmaišom.
Įpilam 400ml vandens. Išmaišom. Puodą uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam pusiau praviras. Troškinam 10 min.
Paragaujam ridiką ar minkštas.
Jei jau minkštas, tai inde sumaišom 100ml šalto vandens su krakmolu. Mišinį lėtai pilam į puodą lėtai pastoviai maišydami iki norimo tirštumo.
Paragaujam. Skonis turi gautis saldokas. Jei reikia dar įberiam cukraus. Jei norisi aštriau, dar įpilam Sriracha padažo. Arba, jei trūksta sūrumo, tai įpilam dar sojų padažo, kol skonis tenkins.
Dėl skonio įpilam sezamo aliejaus. Išmaišom. Traukiam lauk. -
Paruošiam makaronus
Makaronus paruošiam pagal instrukciją ant pakelio.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Į dubenėlį dedam porciją makaronų. Užpilam pasigamintu padažu su daržovėmis ir mėsa.
Papuošiam agurkiniais šiaudeliais.Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/340740624794385