Sūrainis Bagetėje Forneza Krosnyje
Ką panaudojam?
Padažas
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiame ingredientus
Nuo batono nupjaunam galus. Supjaustom porcijiniais gabalais.
Perpjaunam plokščiai per pusę. Išakaptuojam vidų. -
Svogūnus supjaustom smulkiai.
Mėsą pagardinam BBQ prieskoniais, sudedam svogūnus. Išmaišom.
Agurkėlius supjaustom griežinėliais. -
Padarom sūrainius
Sudedam plėšytą sūrį, marinuoto agurkėlio griežinėlius.
Tolygiai aplipdom mėsa. -
Pasiruošiam Forneza krosnį kepimui
Įstatom keptuvę. Palaukiam 10-15min. kol keptuvė gerai įkais. Tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau įkaistų.
Ugnį išjungiam. -
Kepam sūrainius
Sudedam sūrainius į keptuvę mėsa į apačią. Keptuvę įstatom i įkaitusią krosnį. Kepam 3min+3min. apsukdami keptuvę kad tolygiau iškeptų.
-
Apverčiam sūrainius
Sūrainius apverčiam. Ugnį užkuriam ant minimumo. Dedam keptuvę ir kepam dar apie 5 min. kol apskrus, tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau keptų.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam su pasigamintu padažu ir salotomis.
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/