Sūrainis Bagetėje Forneza Krosnyje

Kas sūrainių nepavalgo, tas didžiausias tinginys 😄
pinit View Gallery 5 photos

Sūrainis Bagetėje Forneza Krosnyje

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 3

Ką panaudojam?

Padažas

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiame ingredientus

    Nuo batono nupjaunam galus. Supjaustom porcijiniais gabalais.
    Perpjaunam plokščiai per pusę. Išakaptuojam vidų.

  2. Svogūnus supjaustom smulkiai.
    Mėsą pagardinam BBQ prieskoniais, sudedam svogūnus. Išmaišom.
    Agurkėlius supjaustom griežinėliais.

  3. Padarom sūrainius

    Sudedam plėšytą sūrį, marinuoto agurkėlio griežinėlius.
    Tolygiai aplipdom mėsa.

  4. Pasiruošiam Forneza krosnį kepimui

    Įstatom keptuvę. Palaukiam 10-15min. kol keptuvė gerai įkais. Tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau įkaistų.
    Ugnį išjungiam.

  5. Kepam sūrainius

    Sudedam sūrainius į keptuvę mėsa į apačią. Keptuvę įstatom i įkaitusią krosnį. Kepam 3min+3min. apsukdami keptuvę kad tolygiau iškeptų.

  6. Apverčiam sūrainius

    Sūrainius apverčiam. Ugnį užkuriam ant minimumo. Dedam keptuvę ir kepam dar apie 5 min. kol apskrus, tarpe keptuvę apsukam kad tolygiau keptų.

  7. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su pasigamintu padažu ir salotomis.

    Skanaus!

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *