Sūriniai Vištienos Nuggets’ai su Persikiniu padažu

pinit View Gallery 4 photos

Sūriniai Vištienos Nuggets’ai su Persikiniu padažu

Pasiruošimo Laikas 30 mins Gaminimo Laikas 30 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 6

Ką panaudojam?

Nuggets'am panaudojam

Persikiniam padažui panaudojam

Kaip gaminam?

  1. Pasigaminam padažą

    Persikus, truputį persikų skysčio, česnakus, kečupą ir ir truputį citrinos sulčių sudedam į blenderį. Pagardinam druska, pipirais. Įberiam kario prieskonių. Sublenderiuojam į vientisą masę.
    Paragaujam ar ko netrūksta.

  2. Pasiruošiam ingredientus

    Vištieną supjaustom gabaliukais. Sumalam. Sūrį sutarkuojam. Kiaušinius išplakam.
    Į mėsą išspaudžiam česnakus. Pagardinam druska, pipirais ir rūkyta paprika. Truputį įpilam Sriracha padažo.
    Sudedam tarkuotą sūrį. Gerai viskąs išmaišom.

  3. Formuojam kotletukus

    Suformuojam mažus kotletukus.
    Į maltus džiuvėsius, dėl spalvos, įberiam truputį paprikos prieskonių. Išmaišom.
    Kotletukus pamerkiam į kiaušinio plakinį, nukratom perteklių ir iš visų pusių apvoliojam džiuvėsiuose.

  4. Gruzdinam

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
    Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įpilam nemažai aliejaus.
    Aliejų įkaitinam iki 170-175C temperatūros. Dalimis, kad neatšaltų aliejus, gruzdinam vištienos nuggets'us iš abiejų pusių po 2-3 minutes, kol gražiai apskrus.
    Išimam ant popierinio rankšluoščio kad sugertų aliejų.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/246488677552914

Raktažodžiai: nuggets,vištiena,fastfood

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *