Persikus, truputį persikų skysčio, česnakus, kečupą ir ir truputį citrinos sulčių sudedam į blenderį. Pagardinam druska, pipirais. Įberiam kario prieskonių. Sublenderiuojam į vientisą masę.
Paragaujam ar ko netrūksta.
Vištieną supjaustom gabaliukais. Sumalam. Sūrį sutarkuojam. Kiaušinius išplakam.
Į mėsą išspaudžiam česnakus. Pagardinam druska, pipirais ir rūkyta paprika. Truputį įpilam Sriracha padažo.
Sudedam tarkuotą sūrį. Gerai viskąs išmaišom.
Suformuojam mažus kotletukus.
Į maltus džiuvėsius, dėl spalvos, įberiam truputį paprikos prieskonių. Išmaišom.
Kotletukus pamerkiam į kiaušinio plakinį, nukratom perteklių ir iš visų pusių apvoliojam džiuvėsiuose.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įpilam nemažai aliejaus.
Aliejų įkaitinam iki 170-175C temperatūros. Dalimis, kad neatšaltų aliejus, gruzdinam vištienos nuggets'us iš abiejų pusių po 2-3 minutes, kol gražiai apskrus.
Išimam ant popierinio rankšluoščio kad sugertų aliejų.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/246488677552914