Svogūnų laiškus supjaustom smulkiai. Česnakus išspaudžiam.
Imbierą sutarkuojam. Papriką supjaustom šiaudeliais.
Dideliam inde sumaišom kalakutieną, panko džiuvėsėlius, kiaušinius, svogūnų laiškus, česnakus, imbierą, 1 a.š. kario pastos. Pagardinam druska.
Suformuojam vienodo dydžio kukuliukus.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 200C laipsnių temperatūroje. Sudedam kukuliukus ir kepam apie 15 min. Praėjus pusei laiko apverčiam.
Traukiam lauk ir atidedam į šalį šiltai.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam truputį aliejaus.
Sudedam papriką. Pamaišydami apkepam kol suminkštės.
Sudedam kario pastą. Pamaišydami minutę kitą apkepam. Supilam kokosų pieną, žuvų padažą, laimo sultis, suberiam rudąjį cukrų. Išmaišom.
Sudedam ir išdėliojam kukuliukus. Karts nuo karto apšlakstydami kukuliukus padažu verdam apie 4-6 minutes kol padažas sutirštės.
Suberiam žirnelius. Pamaišydami dar verdam 2-3 minutes kol žirneliai sušils.
Pateikiam su ryžiais.
Skanaus! 😊
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/