Tailando Stiliaus Vištienos ir Raudono Kario Sriuba su Ryžių Makaronais
Aprašymas
Man sriubos, kaip ir troškiniai - niekada neatsibos. Ypatingą silpnybę turiu visai rytietiškai ir azijietiškai virtuvei.
Soti ir gardi, Tailando stiliaus Vištienos ir Raudono Kario Sriuba su Ryžių Makaronais 🍲🥢😇
Puiki vakarienė ir pats tas 👌😉 atsigauti po įtemptos darbo savaitės 😊
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Vištieną supjaustom gabaliukais, iš visų pusių pagardinam druska ir pipirais. Smulkiai supjaustom česnakus. Imbierą sutarkuojam.Supjaustom svogūnų laiškus.
Nuo kalendros nuskabom lapelius. Supjaustom smulkiau. Nuo baziliko nuskabom lapelius. Supjaustom smulkiai. -
Apkepam vištieną
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom Grandfeu ketaus puodą. Įpilam truputį aliejaus. Palaukiam kol įkais.
Sudedam vištieną ir pavartydami iš visų pusių apkepam kol pradės rusti. Traukiam lauk ir atidedam į šalį. -
Apkepam daržoves
Sudedam svogūnus, papriką. Karts nuo karto pamaišydami keletą minučių apkepam.
Sudedam česnakus. Išmaišom. Karts nuo karto pamaišydami apkepam kol svogūnai ir paprika suminkštės.
Sudedam kario pastą ir imbierą. Išmaišom. Minutę pamaišydami apkepam kol pradės sklisti aromatas. -
Supilam vištienos sultinį ir kokosų pieną
Supilam vištienos sultinį ir kokosų pieną. Išmaišom.
-
Verdam vištieną
Sudedam vištieną. Užverdam. Puodą uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Verdam 10 min. karts nuo karto permaišydami.
-
Verdam makaronus
Suberiam ryžių makaronus, žuvies padažą ir rudąjį cukrų. Išmaišom. Sriubą paverdam dar 5 min. Traukiam lauk.
-
Užbaigiam sriubos gaminimą
Suberiam svogūnų laiškus, kalendrą supilam laimo sultis, pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia rūgštumą subalansuojam dar įberdami rudojo cukraus.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Skanaus! 😊
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/