Svogūnus supjaustom skiltelėmis. Čili pipirą supjaustom griežinėliais. Imbierą ir česnakus supjaustom smulkiai.
Jautieną supjaustom juostelėmis skersai skaidulų. Sudedam į indą. Įmušam kiaušinius. Išmaišom kad visur pasidengtų. Suberiam krakmolą, sudedam druską, pipirus ir baltuosius pipirus. Išmaišom, kad jautienos juostelės iš visų pusių pasidengtų.
Turi gautis lipnios juostelės. Atidedam į šalį kol paruošim kepsninę.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam ir gerai įkaitinam aliejų. Dalimis, kad neatšaltų aliejus, po vieną dedam jautienos juosteles. Saugom kad nesupiltų. Apkepam 5-6 minutes kol paruduos ir taps traškios.
Keletą kartų permaišom, bet stengiamės per daug nejudinti, kad nesumažėtų traškumas.
Su kiaurasamčiu traukiam juosteles lauk ir sudedam ant popierinio rankšluščio, kad sugertų aliejų.
Sudedam svogūnus. Pamaišydami porą minučių apkepam, kol pradės minkštėti.
Sudedam čili pipirą, imbierą, česnakus. Pamaišydami pusę minutės apkepam.
Supilam ryžių actą, sojų padažą, pomidorų pastą, kečupą, cukrų, saldų čili padažą. Išmaišom. Užverdam.
Keletą minučių pakaitinam kad truputį nugaruotų.
Į keptuvę grąžinam jautienos juosteles. Išmaišom ir leidžiam porą minučių sušilti. Traukiam lauk.
Pateikiam su laukiniai ryžiais apkeptais su kiaušiniu ir žirneliais!
Skanaus! 😊
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/