Svogūnus ir pomidorus supjaustom kubeliais.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui.
Įstatom ketaus puodą. Įpilam ir įkaitinam aliejų. Apkepam mėsos gabalus iš visų pusių.
Suberiam švž. maltus pipirus, česnakų skilteles, svogūnus, pomidorus. Sudedam pomidorų pastą, supilam vyną, sojų padažą, austrių padažą, vorčesterio padažą, Tamari padažą . Pagardinam penkių skonių prieskoniais. Suberiam cukrų.
Užpilam vandens, kad beveik pilnai pasinertų. Užverdam.
Įmetam rozmarino ir čiobrelio šakeles. Puodą uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Neaukštoje temperatūroje viską troškinam 1.5-2 val. (priklausomai nuo mėsos gabalų dydžio).
Į indą įmušam kiaušinius. Suberiam miltus. Išplakam, išmaišom iki vientisos masės. Tešla turi gautis skysta, bet ne per daug.
Puodą nuimam,. Ištraukiam mėsą. Padažą neišpilam ir jei reikia dar pakaitinam kad labiau sutirštėtų.
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 180C temperatūroje. Mėsą apliejam pasiruošta tešla. Sudedam ant grotelių ir kepam dar 15 minučių, kol tešla sukietės it taps traški.
Traukiam lauk. Leidžiam mėsai 10-15 minučių pailsėti. Supjaustom griežinėliais ir pateikiam salotų lapuose su raudonaisiais svogūnais ir pomidorais apšlakstydami nuo mėsos troškinimosi likusiu padažu.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT