Mėsą supjaustom 2-3 cmt. dydžio gabaliukais. Pagardinam druska.
Apkepam mėsą
Keptuvė paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam truputį aliejaus. Palaukiam kol aliejus įkais.
Dalimis, kad neatšaltų aliejus, pavartydami apkepam mėsos gabaliukus kol iš visų pusių apskrus. Traukiam lauk ir sudedam į puodą.
Apkepam grybus
Į tą pačią keptuvę suberiam grybus. Jei reikia įpilam dar aliejaus. Pamaišydami 5-6 minutes apkepam.
Apkepam daržoves
Į tą pačią keptuvę suberiam grybus. Jei reikia įpilam dar aliejaus. Pamaišydami 5-6 minutes apkepam.
Suberiam svogūnus ir morkas. Pamaišydami 3-4 minutes apkepam kol svogūnai suminkštės.
Sudedam česnakus, kalendros, kumino prieskonius, paprikos prieskonius, pipirus. Pagardinam druska. Išmaišom ir dar minutę kitą pakaitinam.
Viską patraukiam į šoną. Į tuščią vietą suberiam mitus. Pamaišydami miltus apkepam kol parus. Viską sumaišom į vientisą masę. Keptuvę traukiam lauk.
Troškinam
Supilam grybų miksą į Grandfeu troškintuvą kartu su apkepta mėsa.
Atskirame inde sumaišome vandenį, kečupą, grietinėlę ir 1-1.5 a.š. druskos. Supilam į puodą. Išmaišom.
Puodą įstatom į kepsninę. Pamaišydami užverdam. Uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Troškinam 1 val. Karts nuo karto permaišom.
Užbaigiam patiekalą
Paragaujam ar ko netrūksta. Puodo nedengiam. Kepsninę uždarom ir palieka troškintis dar 30min. kol skystis nugaruos ir mėsa taps minkšta.