Labai skanių ukrainietiškų barščių receptas su naminiu jautienos sultiniu, sūdytų lašinių, krapų ir česnakų užtepėle pateikta ant juodos duonos.
Į kepsninę grąžinam Grand feu puodą su sultiniu. Suberiam smulkintą mėsą ir bulves. Užverdam. Paragaujam ar netrūksta druskos. Verdam kol bulvės pradės minkštėti. Patikrinam bulvės minkštumą. Kai bulvė jau beveik išvirus, suberiam kopūstus. Pamaišydami 5-6 min. paverdam. Kopūstas turi likti nepilnai suminkštėjęs.
Traukiam lauk. Supilam actą. Išmaišom. Supilam burokėlius iš keptuvės. Sudedam išspaustus česnakus. Išmaišom. Paragaujam ar netrūksta druskos. Jei per daug rūgštumo, tai skonį subalansuojam įberdami cukraus.
Pateikiam su šaukštu grietinės, juoda duona su lašinių užtepėle.
Skanaus!
Grandfeu "Casserole" tipo emaliuoti ketaus puodai: https://www.grandfeu.lt/
Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/110076257860824