Uzbekiškas Jautienos Troškinys Dumliama

Uzbekiškas Jautienos Troškinys Dumliama pinit View Gallery 3 photos

Uzbekiškas Jautienos Troškinys Dumliama

Pasiruošimo Laikas 20 mins Gaminimo Laikas 140 mins Brandinimo Laikas 10 mins Bendras Laikas 2 hrs 50 mins
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus

    Bulves nulipam. Česnakų galvą nulupam.
    Mėsą supjaustom didesniais gabaliukais. Svogūnus supjaustom pusžiedžiais. Morkas supjaustom didesniais gabaliukais.
    Paprikas išvalom nuo sėklų ir supjaustom stambesniais griežinėliais. Iš pomidoru išpjaunam kotelius ir perpjaunam per pusę arba į keturias dalis.

  2. Apkepam mėsą

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Supilam aliejų ir palaukiam kol įkais iki 175-180C temperatūros.
    Dalimis, kad neatšaltų kazanas apkepam mėsą. Grąžinam visą mėsą į kazaną.

  3. Apkepam svogūnus

    Suberiam svogūnus. Išmaišom. Pamaišydami apkepam svogūnus kartu su mėsa.

  4. Apkepam morkas

    Suberiam morkas. Pamaišydami apkepam.

  5. Apkepam pomidorus

    Suberiam pomidorus. Pamaišydami apkepam kol pasklis sultys.

  6. Verdam zirvaką

    Suberiam kalendros prieskonius, paprikos prieskonius, pipirus, kumino sėklas. Pagardinam druska.
    Supilam vandenį. Išmaišom. Užverdam. Kazaną uždarom. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Troškinam viską 30 min.

  7. Troškinam bulves ir paprikas

    Ant viršaus sudedam paprikas ir bulves. Įmerkiam česnako galvą, čili pipirus. Ant bulvių užberiam dar truputį druskos.
    Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom ir viską troškinam dar apie 30-60 min. iki kol bulvės taps minkštos.
    Traukiam lauk ir uždarytam kazane leidžiam 10 min pailsėti.

  8. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam apibarstydami smulkiai pjaustytom petražolėm, kalendra, krapais ir raudonaisiais svogūnais.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT

Raktažodžiai: troškinys,uzbekija,kazanas,dumliama

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *