Suformuojam kepsnius

Rūkytą jautieną kartu su čederio lapeliais dedam į mėsos paplotėlį. Vienodai užlenkiam, kad gautųsi tokie mėsiniai a la čeburkekai.
Kiaušinius įmušam į indą, pagardinam druska, išplakam.
Atskiruose induose pasiruošiam miltus, kiaušinio plakinį ir džiuvėsėlius.
Mėsinius čeburekus iš visų pusių išvoliojame miltuose. Nupurtom perteklių. Panardinam į kiaušinio plakinį. Nupurtom perteklių. Iš visų pusių išvoliojam džiuvėsėliuose. Džiuvėsėlius apspaudžiam, kad gerai priliptų.
4 Gruzdinam

Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Įpilam 1l aliejaus. Palaukiam kol įkais iki 170 C temperatūros. Dedam kepsnius ir kepam iš abiejų pusių kol apskrus ir atrodys iškepę. Traukiam lauk ant popierinio rankšluoščio, kad sugertų aliejaus perteklių.
5 Pateikiam ir ragaujam!

Pateikiam su naminiu Tartar padažu bulvytėmis fri.
Skanaus!

Raktažodžiai:
veršiena,cordon bleu,