Vietnamietiška PHO BO jautienos sriuba kazane.
2 geltonuosius svogūnus nulupam ir perpjaunam per pusę. Vieną česnako galvą perpjaunam per pusę skersai. Imbierą perpjaunam išilgai.
Likusio česnako skilteles ir čili pipirus supjaustom griežinėliais, užpilam ryžių actu ir paliekam pasimarinuoti. Taip pat pusžiedžiais supjaustom raudonajį svogūną, užpilam ryžių acto ir paliekam pasimarinuoti. Pasmulkinam petražoles, svogūnų laiškus. Skiltelėm supjaustom laimą.
Kol sultinys baigia virti, paruošiam ryžių makaronus kaip nurodyta ant pakelio: užpilam verdančiu vandeniu ir paliekam 10 min. Nukošiam vandenį.
Ištraukiam mėsą ir supjaustom vieno kasnio gabaliukais. Kiek įmanoma išgriebiam iš sultinio likusius svogūnus, anyžių, imbierą ir t.t. Idealu būtų sultinį perkošti, bet jei neišeina, tai į dubenėlius pilam per kiaurasamtį.
Į dubenėlį įdedam ryžių makaronų, mėsos, užpilam karštu sultiniu. Toliau jau dedam pagal skonį, kas ką mėgsta : marinuoti česnakai su čili, marinuoti raudonieji svogūnai, sojos pupelių daigai, švž. petražolės, svogūnų laiškai, mėtos, skiltelė laimo.
Skanaus!
Daugiau fotografijų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/105149578353492