Vištienos krūtinėlę supjaustom gabaliukais. Apšlakstom aliejumi. Apibarsom BBQ prieskoniais. Išmaišom.
Šoninės juosteles perpjaunam per pusę skersai. Kiekvieną gabaliuką apsukam šoninės juostele ir maunam ant plačių iešmų.
Švž. krapus ir česnakų laiškus supjaustom smulkiai.
Į indą sudeda majonezą, druską, pipirus, česnakų prieskonius, grietinę, pasukas, garstyčias, Vorčesterio padažą. Išspaudžiam truputį citrinos sulčių. Išmaišom iki vientisos masės. Paliekam pastovėti iki kol iškepsim vištieną.
Kepsnine paruošiame tiesioginiam kepimui. Naudojam senas anglis arba dedam mažai anglių.Anglys turi būti pilnai išdegę ir pasidengę baltais pelenais. Anglis gausiai apibarstom druska.
Kepam vištienos iešmus iš abiejų pusių kol iškeps. Likus kepti maždaug 10 minučių gabaliukus aptepam BBQ padažu. Apverčiam. Aptepam. Kepam 5 min. Apverčiam. Vėl aptepam BBQ padažu ir kepam dar 5 minutes, kol padažas glazūruosis.
Pateikiam apšlakstydami naminiu Ranch padažu. Ir apibarstydami švž. petražolėm.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/250575107144271