Vištiena Apsukta Šonine ir Apglostyta Yakitori padažu, Smidrai ir Grill Daržovės

Vištiena Apsukta Šonine ir Apglostyta Yakitori padažu, Smidrai ir Grill Daržovės pinit View Gallery 7 photos

Vištiena Apsukta Šonine ir Apglostyta Yakitori padažu, Smidrai ir Grill Daržovės

Porcijos: 3

Aprašymas

Gavosi toks Šeštadienio Suktinis 🙂🙃🙂

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Pasiruošiam ingredientus
    Vištieną apibarstom BBQ prieskoniais ir apsukam šoninės juostelėmis.
    Daržoves sumaunam ant iešmelių, apšlakstom aliejumi, pagardinam driska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais.
    Smidrus apsukam šoninės juostelėmis.
  2. Kepam daržoves
    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Grotelės aukščiausioje padėtyje.
    Daržoves kepamam 180-200C laipsnių tiesioginėje kaitroje vartydami kol apskrus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį šiltai.
  3. Kepam suktinukus
    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui. Kad nedegtų riebalai po grotelėmis įstatom indą su vandeniu.
    Sudedam apsuktą vištieną ir kepam 180-200C temperatūroje kol šoninė paskrus ir iki vištienos vidinės 74-76C temperatūros.
  4. Glazūruojam Yakitori padažu

    Likus kepti 5-10 minučių aptepam Yakitori padažu.

  5. Pateikiam ir ragaujam!

    Skanaus! 😊

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *