Vištiena Apsukta Šonine ir Apglostyta Yakitori padažu, Smidrai ir Grill Daržovės
Aprašymas
Gavosi toks Šeštadienio Suktinis
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Pasiruošiam ingredientus
Vištieną apibarstom BBQ prieskoniais ir apsukam šoninės juostelėmis.Daržoves sumaunam ant iešmelių, apšlakstom aliejumi, pagardinam driska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais.Smidrus apsukam šoninės juostelėmis. -
Kepam daržoves
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Grotelės aukščiausioje padėtyje.Daržoves kepamam 180-200C laipsnių tiesioginėje kaitroje vartydami kol apskrus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį šiltai. -
Kepam suktinukus
Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui. Kad nedegtų riebalai po grotelėmis įstatom indą su vandeniu.Sudedam apsuktą vištieną ir kepam 180-200C temperatūroje kol šoninė paskrus ir iki vištienos vidinės 74-76C temperatūros. -
Glazūruojam Yakitori padažu
Likus kepti 5-10 minučių aptepam Yakitori padažu.
-
Pateikiam ir ragaujam!
Skanaus!
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/