Print Options:

Vištiena Apsukta Šonine ir Apglostyta Yakitori padažu, Smidrai ir Grill Daržovės

Vištiena Apsukta Šonine ir Apglostyta Yakitori padažu, Smidrai ir Grill Daržovės
Porcijos 3
Description

Gavosi toks Šeštadienio Suktinis 🙂🙃🙂

Ką panaudojam?
  • Vištienos mažoji file
  • BBQ prieskoniai
  • Yakitori padažas
  • Druska
  • Pipirai
  • Rūkytos paprikos prieskoniai
  • Š. r. šoninės juostelės (bekonas)
  • Smidrai
  • Raudonieji svogūnai
  • Rudieji pievagrybiai
  • Paprikos
  • Aliejus
Kaip gaminam?
  1. Pasiruošiam ingredientusPasiruošiam ingredientus
    Vištieną apibarstom BBQ prieskoniais ir apsukam šoninės juostelėmis.
    Daržoves sumaunam ant iešmelių, apšlakstom aliejumi, pagardinam driska, pipirais ir rūkytos paprikos prieskoniais.
    Smidrus apsukam šoninės juostelėmis.
  2. Kepam daržoves
    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Grotelės aukščiausioje padėtyje.
    Daržoves kepamam 180-200C laipsnių tiesioginėje kaitroje vartydami kol apskrus. Traukiam lauk ir atidedam į šalį šiltai.
  3. Kepam suktinukus
    Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui. Kad nedegtų riebalai po grotelėmis įstatom indą su vandeniu.
    Sudedam apsuktą vištieną ir kepam 180-200C temperatūroje kol šoninė paskrus ir iki vištienos vidinės 74-76C temperatūros.
  4. Glazūruojam Yakitori padažuKepam suktinukus

    Likus kepti 5-10 minučių aptepam Yakitori padažu.

  5. Pateikiam ir ragaujam!Vištiena Apsukta Šonine ir Apglostyta Yakitori padažu, Smidrai ir Grill Daržovės

    Skanaus! 😊