Kepsninę paruošiame netiesioginiam kepimui 120C temperatūroje. Šoninės juosteles išdėliojam kepimo inde. Indą dedam į kepsninę ir kepam kol apskurs. Traukiam lauk, susmulkinam ir atidedam į šalį.
Sumaišom padažo ingredientus: vištienos sultinį, sojų padažą, garstyčias, česnakų granules. Į mišinį įdedam surištus čiobrelius. Supilam grietinėlę. Išmaišom. Pagal norimą padažo kiekį užpilam verdančiu vandeniu. Išmaišom. Atidedam į šalį.
Jei reikia, sūrį sutarkuojam.
Vištienos krūtinėlė supjaustom kepsniais. Sudedam tarp maistinės plėvelės ir išmušam mėsos muštuku, kad kepsniai taptų ploni ir plokšti. Iš abiejų pusių pagardinam pipirais, raudonėlio prieskoniais ir vos vos druska. Iš abiejų pusių apvoliojam miltais.
Į kepsninę dedam Grand feu ketaus puodą. Įdedam gabaliuką sviesto ir 2-3 valgomus šaukštus miltų. Kaitindami maišom kol miltai pradės rusti.
Į padažą sudedam vištienos kepsnelius. Užverdam. Paragaujam ar ko netrūksta. Puodą uždengiam ir leidžiam keletą minučių pasitroškinti. Traukiam lauk.
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/