Vištienos Grill Sparneliai su Cherry&Cola padažu

Vištienos Grill Sparneliai su Cherry&Cola padažu pinit View Gallery 4 photos

Vištienos Grill Sparneliai su Cherry&Cola padažu

Pasiruošimo Laikas 120 mins Gaminimo Laikas 60 mins Bendras Laikas 3 hrs
Porcijos: 4

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Marinuojam sparnelius

    Dideliam inde sumaišom 1.5L vandens, 2 v.š. druskos, 0.25 stiklinės rudojo cukraus, 2-3 skilteles traiškyto česnako, 4 šakeles čiobrelio.
    Suberiam sparnelius ir marinuojam 2 valandas kambario temperatūroje.

  2. Kepam sparnelius

    Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui 180-200C temperatūroje. Groteles patepam aliejumi.
    Sudedam sparnelius ir kepam iš abiejų pusių po 5-10 min. kad atsirastų grill žymės.
    Įdedam deflektorių ir netiesioginėje 170-180C temperatūroje kepam sparnelius apie 10-15 min.
    Aptepam Poppamies Cherry&Cola padažu. Kepam dar 10-15 min.
    Apverčiam. Aptepam Poppamies Cherry&Cola padažu. Kepam dar 10-15 min. kol iškeps.

  3. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam apibarstydami sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/152129373655512
Poppamies Cherry&Cola padažas: https://www.kamadobono.lt/lt/prieskoniai-padazai/pada%C5%BEas-marinatas-cherry-cola-bbq-345-g-detail

Raktažodžiai: vištiena,sparneliai,poppamies,grill

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *