Lengvai ir greitai pagaminamas. Suteikiantis daug meilės skonio receptoriams 💛
Česnakus supjaustom smulkiai. Svogūnus supjaustom plonais pusžiedžiais. Vištieną supjaustom nedideliais gabaliukais. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom ketaus puodą. Įpilam aliejaus. Palaukiam kol įkais. Suberiam vištienos gabaliukus ir iš visų pusių apkepam kol apskrus. Vištieną traukiam lauk ir atidedam į šalį.
Puode ištirpinam sviestą. Suberiam svogūnus. Pamaišydami apkepam kol suminkštės ir pagels. Suberiam česnakus. Pamaišydami pakepam kol pagels. Viską patraukiam iš šoną. Į tuščią vietą įdedam pomidorų pastą. Pamaišydami keletą minučių apkepam. Viską sumaišom.
Suberiam kario prieskonius. Išmaišom. Truputį pamaišydami palaukiam, kol mišinys pasausės. Supilam grietinėlę. Viską gerai išmaišom. Palaukiam kol užvirs. Pamaišydami kaitinam ir stebim kaip tirštėja. Paragaujam. Jei reikia dar įberiam druskos ar kario prieskonių.
Suberiam apkeptus vištienos gabaliukus. Pamaišydami apie 5min. pašildom.
Pateikiam su virtais ryžiais, laimo skiltelėmis ir čili griežinėliais, truputį apšlakstydami laimo sultimis.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/274419461426502