Svogūnus, svogūnų laiškus, paprikas, kalendrą supjaustom smulkiai. Nutarkuojam citrinos žievelė.
Sumaišom visus ingredientus į vientisą masę. Suformuojam kebabiukus. Kad lengviau perkelti ant keptuvės suformuojam kebabiukus ant atskirų kepimo popieriaus lakštelių. Dedant į keptuvę užteks tik apversti ir nuimti popieriukus.
Paruošiame Forneza krosnį kepimui. Palaukiam 10-15min. kol įkais akmuo. Įstatom keptuvę. Palaukiam kol keptuvė įkais.
Sudedam kebabiukus ir kepam 5 min. Keptuve apsukam. Kepam dar 5 min.
Kebabiukus apverčiam. Kepam dar apie 5 min. Keptuvę apsukam. Kepam dar apie 5 min.
Keptuvėje ištirpdom sviestą. Suberiam prieskonius. Išmaišom. Leidžiam pastovėti kad skoniai pradėtų draugauti.
Pateikiam kebabiukus apšlakstydami sviestiniu padažu su bulvytėmis Fri ir česnakiniu padažu bulvytėms ir ne tik.
Skanaus!
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/