Bulves nuplaunam. Supjaustom ketvirčiais. Sudedam į indą su vandenių ir leidžiam pabūti, kad išeitų krakmolas. Keletą kartų perplaunam su šaltu vandeniu. Nusausinam.
Nuo vištos blauzdelių nukertam kaulo galus su kremzlėm. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom.
Pievagrybius supjaustom ketvirčiais. Česnakus supjaustom smulkiai.
Į indą įpilam 600ml vandens. Supilam Sriracha padažą. Įpilam Sojų padažo. Išmaišom iki vientiso skysčio.
Kepsninę paruošiame tiesioginiam kepimui. Įstatom kazaną. Įpilam nemažai aliejaus. Palaukiam kol aliejus įkais iki 175-180C temperatūros. Suberiam ir pamaišydami apkepam bulvių skilteles kol apskrus.
Traukiam lauk. Suberiam į indą. Apibarstom rūkytos paprikos prieskoniais. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom. Uždengiam ir atidedam šiltai atidedam į šalį.
Iš kazano dalį aliejaus nusemiam. Sudedam ir pamaišydami apkepam vištų blauzdeles.
Suberiam pievagrybius. Pamaišydami apkepam. Suberiam Uccho-suneli prieskonius.
Supilam vandens, sojų ir Sriracha mišinį. Išmaišom.
Kazano nedengiam. Kepsninę uždarom. Apatinę oro sklendę pridarom per pusę. Viską troškinam 15-20 min.
Kepsninę atidengiam. Leidžiam vandeniui nugaruoti. Į kazaną grąžinam bulves. Išmaišom.
Užberiam smulkintus česnakus. Išmaišom. Paragaujam ar ko netrūksta.
Kazaną uždengiam. Leidžiam keletą minučių pabūti ir bulvėms sušilti. Traukiam lauk.
Raudonuosius svogūnus supjaustom pusžiedžiais arba ketvirtžiedžiais. Marinuotus agurkėlius supjaustom šiaudeliais. Pomidoriukus perpjaunam per pusę. Švž. Baziliką ir Švž. Petražoles supjaustom smulkiai.
Viską sudedam į indą. Apšlakstom agurkų marinatu ir alyvuogių aliejumi. Pagardinam druska ir pipirais. Išmaišom.
Leidžiam 5-6 minutes pastovėti, kad aromatai ir skoniai susimaišytų.
Pateikiam vištieną su bulvytėmis ir pasiruoštom daržovėm.
Skanaus! 🙂
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/332516572283457