Vištų Širdelių Troškinys su Kreivabūdėmis Kazane

pinit View Gallery 2 photos

Vištų Širdelių Troškinys su Kreivabūdėmis Kazane

Pasiruošimo Laikas 15 mins Gaminimo Laikas 45 mins Bendras Laikas 1 hr
Porcijos: 2

Ką panaudojam?

Kaip gaminam?

  1. Paruošiam ingredientus

    Svogūnus supjaustom plonų žiedų ketvirčiais. Česnaką supjaustom smulkiai. Kreivabūdes supjaustom stambokais bet nestorais gabaliukais.

  2. Apkepam svogūnus ir česnakus

     Į kepsninę statom ketaus kazaną ir įpilam aliejaus. Suberiam svogūnus ir smulkiai pjaustytą česnaką. Pamaišydami apkepam apie kol pagels.

  3. Apkepam širdeles

    Suberiam širdeles. Pamaišydami apkepam kol apskrus. Padruskinam. Papipirinam.

  4. Apkepam kreivabūdes

    Suberiam kreivabūdes. Išmaišom. Pamaišydami pakepam 5-6min.

  5. Troškinam

    Supilam alų. Pamaišydami išgarinam.
    Kai alus išgaruos supilam vandenį. Įdedam 6 v.š. su kaupu grietinės. Išmaišom. Paragaujam. jei reikia dar padruskinam, papipirinam. Uždengiam kazaną, uždarom kepsninę. Pilnai uždarom kepsninės oro sklendes ir leidžiam pasitroškinti apie 10-15min.
    Atidarom, patikrinam ar padažas sutirštėjo. Jei dar per skystas, tai pamaišydami palaikom atvirą kol nugaruos ir padažas sutirštės.

  6. Pateikiam ir ragaujam!

    Pateikiam su kazane gruzdintom bulvytėm.

    Skanaus! 🙂

...

Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/142478581287258

Raktažodžiai: vištiena,širdelės,kazanas,troškinys

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *