Vištų Širdelių Troškinys su Kreivabūdėmis Kazane
Ką panaudojam?
Kaip gaminam?
-
Paruošiam ingredientus
Svogūnus supjaustom plonų žiedų ketvirčiais. Česnaką supjaustom smulkiai. Kreivabūdes supjaustom stambokais bet nestorais gabaliukais.
-
Apkepam svogūnus ir česnakus
Į kepsninę statom ketaus kazaną ir įpilam aliejaus. Suberiam svogūnus ir smulkiai pjaustytą česnaką. Pamaišydami apkepam apie kol pagels.
-
Apkepam širdeles
Suberiam širdeles. Pamaišydami apkepam kol apskrus. Padruskinam. Papipirinam.
-
Apkepam kreivabūdes
Suberiam kreivabūdes. Išmaišom. Pamaišydami pakepam 5-6min.
-
Troškinam
Supilam alų. Pamaišydami išgarinam.
Kai alus išgaruos supilam vandenį. Įdedam 6 v.š. su kaupu grietinės. Išmaišom. Paragaujam. jei reikia dar padruskinam, papipirinam. Uždengiam kazaną, uždarom kepsninę. Pilnai uždarom kepsninės oro sklendes ir leidžiam pasitroškinti apie 10-15min.
Atidarom, patikrinam ar padažas sutirštėjo. Jei dar per skystas, tai pamaišydami palaikom atvirą kol nugaruos ir padažas sutirštės. -
Pateikiam ir ragaujam!
Pateikiam su kazane gruzdintom bulvytėm.
Skanaus! 🙂
...
Daugiau fotografijų ir receptų rasite mūsų Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/GoGrill.LT/posts/142478581287258